Despre noi

Cine suntem?
ICLA Romania, partenerul tau in solutii pentru finisarea lemnului.

ICLA este marca de vopsele pentru lemn a grupului multinational AKZO NOBEL, la nivel mondial, cea mai mare companie de vopsele pentru orice tip de suprafata.

Ce va oferim?
Vopsele, lacuri şi baiţuri, produse de acoperire a lemnului pentru utilizare industriala.

Finisajul reprezintă o puternică valoare adăugată la calitatea oricarui obiect de mobilier. Este, de asemenea, o garanţie a durabilitatii şi astfel, contribuie la o parte de succes a produselor fabricate şi comercializate.

Este adevărat că astăzi, concurenţa este extrem de mare şi acest lucru înseamnă ca pentru a ne menţine in poziţia de leader la care am ajuns trebuie sa ne concentram eforturile pentru a raspunde la cererea de standarde mai bune şi, eventual, fără costuri suplimentare.

Ca urmare a propriei noastre realitati intr-o companie multinaţională, accesul la informatii nenumarate si de ultima ora, precum si la cercetari de laborator se reflecta in calitatea serviciilor noastre puse in practica de consultanti tehnici pregatiti să recomande cele mai recente şi inovatoare solutii.

Suntem in masura sa le acordam tot sprijinul clientilor nostri pentru orice proiect de:

- Actualizare a tehnologiilor de finisare
- Sporire a productivităţii lor
- Reducere a C.O.V.
- Introducere de tehnologii alternative de acoperire

Alegerea de a folosi produsele ICLA va permite tuturor clientilor noştri de a avea întotdeauna un partener sensibil la problemele lor şi gata de a le oferi cele mai bune de solutii pe o bază de înţelegere şi de interes comun.